Swedbank – Samla lån och krediter 2021! Jämför!


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Swedbank – Samla lån och krediter hos en av Sveriges största banker. Funderar du på att samla lån och krediter hos Swedbank och går direkt in på deras hemsida så måste du första klicka på ”Privat” i menyn. Då får du upp en till meny längst sidan istället. Där klickar du på privatlån för att komma vidare mot deras samlingslån. Och sedan har Swedbank döpt sidan till ”Samla lånen”. Där möts du då av en sida där dom skriver om deras samlingslån och du kan fylla i hur mycket du vill samla ihop till ett stort lån.

I skrivande stund är det från 20.000kr upp till 500.000kr. För att se vad som gäller när du läser det här kan du bara fylla i en siffra i kolumnen och sedan kommer det upp vad som gäller. Sedan fyller du i önskad återbetalningstid samt anger din nuvarande ränta.


Om guiden Swedbank – Samla lån

Många väljer att samla lån och krediter hos storbankerna och det kan nog vara ett bra val för många. Men vi tycker självklart man ska jämföra deras samlingslån mot andra alternativ innan man bestämmer sig. Så man verkligen vet att man får det bästa möjliga samlingslånet. I den här guiden går jag egentligen bara igenom hur och vart man kan se vad man kan få för ränta hos Swedbank. Så man kan jämföra den mot andra och se vilket man tycker är bäst.

Kontakta oss om guiden Swedbank – Samla lån

Vill du komma i kontakt med oss om guiden Swedbank – Samla lån så kan du göra det här. Självklart kan du även använda den sidan om du vill komma i kontakt med oss angå någon annan sida eller sajten rent allmänt.


Innehåll Swedbank Samla lån

  • Vad krävs för att få samla lån hos Swedbank?
  • Om guiden Swedbank – Samla lån

Vad krävs för att få samla lån hos Swedbank?

På deras sida ”Samla lånen” som vi beskriver hur du hittar till ovan så står det i skrivande stund att du måste vara 18år och ha en regelbunden inkomst. Ej bidrag, studiemedel eller liknande. Din inkomst måste ha utrymmer för att betala samlinglånet. Du får ej ha betalningsanmärkning när du ska låna pengar hos Swedbank. För att veta vad som gäller när du läser det här så går du in under ”Samla lånen” som vi beskriver ovan och sedan scrollar du ner till ”Vad krävs för att jag ska få låna?”.