Slå ihop lån – Så jämför du samlingslån 2022


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2022-12-01.
Lendo Samla lån
  • Samlingslån: 10.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 samlingslån!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.Slå ihop lån för att få bättre ekonomi? Hur gör man det? Om du vill veta hur man kan slå ihop lån och krediter till ett stort lån så är den här förhoppningsvis guiden för dig. Det du ska göra då är att se om du kan få ett samlingslån och det du gör om du får är att betala av dina befintliga lån. Du gör först en lista på dina befinliga lån. Samla alla brev som kommit från långivare och titta dina sms och mail för att se vilka lån du har till exempel. Sedan kan du lista dessa och sedan är det dags att kontakta dom och se hur mycket du måste betala för att bli av med lånen.

När du vet det så ser du den totala summan som du måste betala av. Då ansöker du om ett samlingslån hos valfri långivare som erbjuder just det. Och om du får lånet så betalar du av dina lån och krediter så att du alltså slår ihop lånen till ett istället. Det blir lättare och hålla reda på och billigare så länge som du får ett samlingslån med lägre effektiv ränta. Om du till exempel har massa smålån med ränta över 10% och sedan får ett samlingslån med ränta 7% så kan du spara mycket pengar på att göra så.


Innehåll i Slå ihop lån

  • Om guiden Slå ihop lån
  • Kontakta oss angå Slå ihop lån

Kontakta oss angå Slå ihop lån

Om du vill kontakta oss om guiden Slå ihop lån så har vi en kontaktsida här. Vi är otroligt tacksamma för att vi har så hjälpsamma besökare som upplyser oss om fel som ibland uppstår. Hittar du något får du hemskt gärna meddela oss det där.

Om guiden Slå ihop lån

Slå ihop lån skapade vi för att beskriva hur det fungerar att slå ihop lån. Om du har dragit på dig massor av dyra smålån av olika anledning och känner att det är ohållbart så kan det vara en lösning. Det du då gör är att ta ett stort lån som täcker alla dina lån som har högre ränta än ditt samlingslån. Det gör att du kan få billigare månadskostnad och få bättre överblick över dina lån. Se till att välja en återbetalningstid som passar dig och din ekonomi. Så du är säker på att kunna betala ditt lån varje månad.