Samlingslån – Bäst i test 2019


Samla lån - Testvinnare 2019:
1. 
  • Jämför 30 banker och långivare!
  • Se om du får låna direkt!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Jämför samlingslån »

Se hela bäst i testet av samlingslån 2019 genom att klicka dig till startsidan!

Samlingslån är vad lånet kallas som man använder för att låna pengar till att betala av sina lån med. Man lånar ett enda lån för att sedan betala av alla sina små-lån som man samlar på sig. Många har dessutom använt sitt kreditkort betydligt mer än vad man trott innan man får räkningen hem på posten. Det gör att många är ute efter att kunna samla alla sina små-lån och krediter till ett stor lån istället. Och på den här sajten ägnar vi oss enbart till att göra den bästa guiden som finns i världen om att samla lån. Det är vår vision i alla fall. Snart kommer vi uppdatera hela sidan.

Samlingslån
Samlingslån är ett vanligt privatlån. Det viktigare är att det har bättre ränta och bättre villkor än dina lån och krediter som du vill samla.

Innehåll i Samlingslån

  • Det är ett privatlån som du använder för att betala av lån med
  • Stort samlingslån
  • Bäst i test av samlingslån
  • Låneförmedlare är väldigt populärt
  • Billiga samlingslån, finns det?
  • Det här är Billiga samlingslån
  • Genomgång av alla samlingslån i listan

Smart att jämföra Samlingslån med låneförmedlare

För att jämföra lån som du kan använda för att slå ihop lån så är låneförmedlare väldigt populärt. Väljer du en bra kan du genom att använda en sådan jämför lån helt gratis. Och du behöver inte förbinda dig när du skickar in din ansökan. Det enda du gör är att ta reda på hur mycket du får låna. Och om du får låna. Och självklart till vilken ränta. Det vi går igenom i Billiga samlingslån är hur just du kan få ett så billigt lån som möjligt för att samla lån med ett samlingslån. För det gäller att man vet om att lån är väldigt individuella vilken betyder att räntan sätts efter hur just din ekonomi ser ut med allt. Och då kan ditt bästa lån inte vara det för någon annan. Hur som helst så gäller det att jämföra riktigt ordentligt.

Stort samlingslån

Stort samlingslån är en guide där vi samlar riktigt stora privatlån som erbjuder dig att ansöka om att få låna pengar hos dom för att slå ihop dyra lån och krediter till ett stort lån istället. Så är det precis det du är ute efter kan du bara ta dig igenom listan och klicka på den infon du vill läsa mer om. Se till att jämföra riktigt ordentligt innan du bestämmer dig vilket lån som är bäst för just dig. Samlingslån kallar många lånet dom erbjuder för att slå ihop lån men det är alltid ett vanligt privatlån. Läs mer om det under Samlingslån där vi skrivit mer om det. Och där du även kan jämföra samlingslån 2019.

Det är ett privatlån som du använder för att betala av lån med

Här kan du alltså get ditt eget betyg på sidan om Samlingslån med hjälp av stjärnorna. Där kan du även se vad tidigare besökare givit för betyg. Och det vi skulle vilja att du fokuserade på när du lämnar ditt betyg är hur bra rubriken stämmer med innehållet? Ett samlingslån är ett privatlån som sagt. Och det vi gör är att testa dom utifrån hur enkelt det är att använda dom till just samlingslån och hur billig räntan är så klart. Och även hur bra villkor det är möjligt att få. Men sedan är det upp till dig att se hur bra dom är för just dig. För det kan nämligen skilja ganska mycket.

Bäst i test av samlingslån

Vårt bäst i test av samlingslån funkar som så att vi samlar lån där dom skriver om hur man kan samla lån via dom eller hos dom. Sedan sorterar vi dom i en topplista efter våra egna recensioner av dom. Till det lägger vi sedan till i våran bedömning när vi uppdaterar listorna hur populära lånen är hos våra besökare och det gör vi igenom att få statistik från långivarna om besökarna tagit lån hos dom eller inte. Samt omdöme och betyg som dom lämnar. Så det är så vi försöker ta fram det bästa samlingslånet. För vi tror att det är en viktig pusselbit att man kan slå ihop lån och på så sätt få lägre kostnader och få ordning på sin ekonomi.

Billiga samlingslån, finns det?

Vad är billigt först och främst? ett samlingslån är ett privatlån där du kan låna upp till 500.000kr utan säkerhet och vi rekommenderar alla att jämföra lån innan man ska till och låna pengar och det hoppas vi verkligen alla gör. Vår sajt om att samla lån är en väldigt nischad sajt där vi har en vision av att bli det absolut bästa sajten som finns om just att samla lån. Och det hoppas vi göra genom att hjälpa flera att jämföra lån så att man kan hitta ett så billigt lån som möjligt. Och vi försöker helt enkelt visa hur andra gjort för att hitta billiga samlingslån och det gör vi i olika steg där vår topplista är en av dom populäraste alternativen. Där ser man helt enkelt vart andra valt att låna pengar den här veckan.


Genomgång av alla samlingslån i listan

Här har vi gått genom alla samlingslån som vi har med i våran jämförelse för att du ska kunna jämföra själv. Vi försöker ta med så mycket info som vi kommer över för att du själv inte ska behöva lägga ner dom veckor som det tagit för oss att göra det:

Lendo

Lendo heter låneförmedlaren som har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket. Där kan du skicka in en ansökan och över 30 banker jämförda mot varandra i skrivande stund. Du kan se vilka genom att klicka på listan på startsidan. Klicka på dom i topplistan vi skapat för att se hur många banker du kan jämföra när du läser det här. Och det helt gratis och med bara en ansökan och en UC. Perfekt för dig som planerar att slå ihop lån med ett privatlån. Vilket det är du jämför alltså.


Advisa

Advisa är en förmedlare av lån som är lite mindre än Lendo men det betyder inte att dom är sämre så titta om du kan få bättre lån hos dom om du vill vara på den sämre sidan. För det kan vara så att just du kan få bättre ränta hos Advisa än via någon annan låneförmedlare. För det hänger på vilka banker dom samarbetar med och vilka som vill låna ut pengar till just dig med bäst ränta och bäst villkor.


MyLoan samlingslån

MyLoan är en låneförmedlare som jämför samlingslån bland annat. Och för att vara extra tydlig så är samlingslån alltså helt vanliga privatlån. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar och betala av dina små-lån och krediter och på så sätt få ett stort lån istället för många små. Tjänsten MyLoan erbjuder låg tidigare på Insplanet som började med och jämföra försäkringar. Men sedan knoppades MyLoan av och fick en egen domän. Men verksamheten med låneförmedlare är alltså äldre än sajten.


AXO Finans

AXO Finans är ett alternativ för dig som vill ha en annan låneförmedlare än dom här ovan. Deras företag kommer från Norge från början men har sedan en tid tillbaka kommit över till Sverige också. Hos dom kan du enkelt jämföra privatlån som du sedan kan använda för att betala av dina andra smålån som är dyrare med högre ränta och sämre villkor.


Freedom Finance

Precis som dom här ovanför så är Freedom Finance en låneförmedlare som jämför lån utan säkerhet helt gratis. Så ska du jämför privatlån så bör du även titta in dom och se om dom är bäst för just dig eller inte. För det kan vara så att dom samarbetar med en bank som ger just dig bäst ränta.


Zmarta

Zmarta är även dom en låneförmedlare som jämför privatlån som du kan använda för att betala av dina andra lån med. Så du får ett stort lån med lägre ränta i stället för ha många små lån med dyra räntor som kostar massor av onödiga pengar. Du kan jämföra lån helt gratis hos dom.


Svea Finans

Svea Finans har en flik som heter Privatlån och det är det som du använder som samlingslån. Så vill du jämföra dom kan du klicka på den länken och se vad dom erbjuder dig för att slå ihop lån hos dom.


Här följer samlingslån som vi inte har med i våran jämförelse men som vi ända sammanfattar lite kort för dig som ändå vill låna pengar av dessa:

ICA Banken

ICA Banken har även dom ett samlingslån och det hittar du direkt i menyn. Alltså deras egna meny. Du klickar bara på dom i topplistan ovan och sedan på Lån. Då kommer en ny meny fram och du ser Samla lån som ett alternativ. Där kan du sedan fylla i belopp på från 20.000kr upp till så mycket som 350.000kr. Du kan välja betala av de på från 3år till 12år. Till höger om det ser du ungefär vad det kommer kosta. Du har massor av relevant info under det som du bör ta del av och sedan kan du klicka på knappen ansök.

Swedbank

Det vill säga ett lån där du lånar utan att lämna något i säkerhet för lånet. Som dom allra flesta lånen som företag skriver ut som samlingslån det vill säga. Man tar helt enkelt ett privatlån för att betala av sina små dyra lån så som snabblån, smslån och kreditkortsskulder. Och då har man istället ett enda lån istället för många små och dyra.


(26 votes, average: 4,19 out of 5)