Samla smslån – Så tar du ett samlingslån och slår ihop dina lån!


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-01-30.
Lendo Samla lån
  • Samlingslån: 10.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 samlingslån!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.Samla smslån är ofta väldigt smart att göra. Smslån är inte sällan väldigt dyra. Speciellt om man inte betalar ett smslån i tid. Då kan det snabbt bli onödigt dyrt. Därför har vi skapat den här guiden som vi döpt till Samla smslån för att så många som möjligt ska hitta in här som behöver just det. När du ska samla lån och krediter så som smslån så är det viktigt att hitta ett lån som har så pass lån återbetalningstid så du vet att du klarar av att betala ditt lån varje månad.

Har du dragit på dig många och dyra smslån? Genom att ta ett samlingslån och betala av alla dina smslån så kan du få ett lån istället för många. Se till att ta ett samlingslån med billigare effektiv ränta så kan du spara pengar.

Innehåll i Samla smslån

  • Samla smslån
  • Vi vill få svenskarna att Samla smslån och få bättre ekonomi idag
  • Om guiden Samla smslån
  • Hitta ett samlingslån med lägre effektiv ränta

Hitta ett samlingslån med lägre effektiv ränta

Du måste också hitta ett samlingslån som har lägre effektiv ränta än dina smslån. Det kan du ta reda på genom att kontakta lånegivare som du har ditt smslån hos och fråga vad du har för effektiv ränta hos dom. Sedan kan du börja jämföra lån för att samla dessa till ett stort lån med lägre ränta och bättre villkor.

Vi vill få svenskarna att Samla smslån och få bättre ekonomi idag

Där har du exakt det som är visionen med den här sajten – att få svenskarna att samla ihop lån och krediter med lägre ränta och få bättre ekonomi. Det är också enklare att hålla reda på ett lån än flera olika. Det är helt enkelt bara fördelar med att samla lån och krediter – om man gör det på rätt sätt.


Om guiden Samla smslån

Jag skapade guiden Samla smslån för att samla all info om just precis det på en och samma undersida. Det vill säga en guide för alla som dragit på sig för många smslån och vill samla ihop lånen till ett stort lån istället. Det kan göra att du kan ta ett lån och med dessa pengar betala av alla dina smålån. Då har du ett lån och hålla reda på och betala av istället flera olika. Det viktigaste är att ditt nya samlingslån har en lägre effektiv ränta än dina smslån och snabblån.

Då kan du få lägre månadskostnad för exakt samma lån. Jag mår dåligt av att veta att så många drar på sig för mycket lån och krediter och sedan inte kan betala av dessa. Det kan få vem som helst att må otroligt dåligt. Har man sett Lyxfällan på TV3 någon gång så kan man se vilken lättnad folk känner när dom fått sina lån samlade till ett samlingslån och det var där det började för mig. Kan jag göra en sajt som gör att fler tar tag i sin ekonomi så vill jag göra det.