Samla lån utan UC 2023


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Samla lån utan UC 2023 är inte enkelt i och med att många använder just UC för att ta kreditupplysning när det gäller större privatlån. Det är mer mindre smålån som använder annat än just UC och eftersom samlingslån ofta är lite större lån så blir det väldigt svårt. Men vill du ändå slå ihop dina lån med ett samlingslån och inte få en till UC på dig så hoppas vi att vi snart kan komma med en lista på just det. Men i skriande stund kan vi tyvärr inte göra det utan det här är en guide om ämnet bara. Listan här ovan är den totala topplistan över samlingslån och är inte lån utan UC.

Den visar det bästa samlingslånet just nu i det stora bäst i testet där vi sammanställt data så som omdömen, betyg och våran egen recension utifrån bland annat det. Kom ihåg att aldrig låna mer pengar är du klarar att betala tillbaka. Om du söker ett samlingslån så ska du sluta låna efter det och då kan det gå att låna med UC en sista gång så du kan se om det är möjligt för dig eller inte i listan.


Innehåll i Samla lån utan UC

  • Så kan du jämföra samlingslån direkt
  • Slå ihop dina lån till ett stort lån
  • Guiden Samla lån utan UC – Bäst i test 2023 på 5 sekunder

Slå ihop dina lån till ett stort lån

Slå ihop dina lån till ett stort lån är vad den här sajten handlar om. Här samlar vi för att diskutera samlingslån så vi alla kan hitta det bästa lånet just för att samla ihop dyra lån och krediter och på så sätt hitta det bästa lånet. Ett billigare lån helt enkelt. För det kan vara så att du kan spara väldigt mycket pengar på att jämföra lån. Har du många små och dyra lån kan ett större privatlån som du använder för att betala av dessa och på så sätt ha ett lån istället för många vara bättre. Nu kan det här bli väldigt basic men det är många som inte vet om det. För att det ska bli lönt att ta ett samlingslån för att slå ihop dina lån så måste du får bättre ränta.

Och gärna även bättre villkor. Så om du vill låna pengar för att få ett enda lån istället för många dyra så är det räntan och villkoren du ska jämföra. Och framförallt den effektiva ränta.

Så kan du jämföra samlingslån direkt

Samlingslån är ingen speciallån utan egentligen ett vanligt privatlån bara. Det är viktigt att du känner till det så du vet vad det är du ska jämföra. Jämför du ett privatlån jämför du alltså ett samlingslån också. Många i Lyxfällan väljer att slå ihop lån för att få lägre kostnader. Det är många av våra besökare som kommer in här efter ha sett att många får ordning på sin ekonomi genom att slå ihop alla lån till ett stort lån istället för att ha många små och att det ofta är en av sakerna programledarna väljer att göra för att få ordning på deras ekonomi.

Och det tycker så klart vi är kanon att dom visar eftersom allt för få vet att man kan göra så och fortsätter bara ta fler små och dyra lån och gräva gropen ännu större i sin plånbok. Så om du vill göra det också kan du ta hjälp av listan ovan.


Målet med Samla lån utan UC är att DU ska spara pengar! Här skriver vi om samlingslån där dom inte ta UC. Kom dock ihåg att lånen här ovan som är ett utdrag ut den totala topplistan inte sällan tar just en UC. Och det är svårt att hitta ett samlingslån utan UC. Men om det finns något för tillfället så försöker vi lista det här nedanför.

Om guiden Samla lån utan UC

Så om du har för många snabblån och skulder på kreditkort så kan du titta om det är ett alternativ för dig genom att till exempel använda en låneförmedlare. Där du får se hur mycket pengar du får låna och framförallt om du får låna pengar trots dina skulder. Och sedan tar du det lånet och betalar av dina små lån. Och det är mycket viktigt att du gör det och inte använder upp dom pengarna också för då kan du hamna i en riktigt svår ekonomisk situation.

Där du har lånat så mycket att du inte kan göra mer än att ansöka om skuldsanering om du har otur. Det är många som söker efter lån att slå ihop sina lån med utan UC och det har vi samlar under Samla lån utan UC. Där har vi sorterar fram privatlån utan UC som passar bra som samlingslån.

Samla lån utan UC
Samla lån utan UC är för dig som vill hålla nere antal UC på dig.

Vanliga frågor om Samla lån utan UC:

Vår vision är att du själv ska kunna ta tag i din ekonomi innan det är försent. Och där tycker vi samla lån är ett väldigt bra steg att ta för att få ner sina kostnader om man dragit på sig väldigt många lån och krediter helt enkelt.

Vilket samlingslån är bäst?

Det bästa samlingslånet är alltid det som har bäst ränta och bäst villkor. Och den här sidan handlar om hur just du ska kunna hitta det.

Samla lån trots många uc? Går det?

Ja det går absolut att samla lån och krediter till ett stort lån fast man har många UC. I den här guiden tänkte vi gå igenom några alternativ och hur det fungerar helt enkelt. Vi har frågat samtliga banker, låneförmedlare och så vidare som vi listar om hur dom stället sig till hur många UC man har. På så sätt hoppas vi här ha lösningen på just din fråga och göra så du hittar rätt så snabbt som möjligt.

Vad är ett samlingslån?

Ett samlingslån är ett privatlån som du tar för att betala av dina övriga lån som har sämre ränta än ditt lån som du ska samla lån och krediter med. Det viktiga är att du jämför den effektiva räntan vilket är en ränta som skapades just för att kunna jämföra lån mer rättvist eftersom den även tar med avgifter utöver räntan och gör om de till procent.