Samla lån och krediter – Bästa lånet 2023?


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Samla lån och krediter är smart av flera anledningar. Eller rättare sagt KAN vara smart av flera anledningar. För det gäller att vara så exakt som möjligt när man skriver om ekonomi i och med att svenska folket tyvärr inte är så bildade vad gäller just ekonomi. Många vet inte ens vad ränta är tyvärr. Hur som helst, att samla lån och krediter kan vara bra av flera anledningar. Det viktigaste är att få ner kostnaderna för dig. Att du inte betalar onödigt mycket i ränta.


Innehåll i Samla lån och krediter

  • Få ner kostanden och spara pengar
  • Få bättre kreditvärdighet

Samla lån och krediter – Varför ska man göra det? Sammanfattning:

När du kan ha samma storlek på lån med enda skillnaden att det är billigare. Då gäller det att jämföra den effektiva räntan. Som helt enkelt finns för att man ska jämföra. Den räknar med alla eventuella kostnader. Ränta + till exempel aviavgift. Det gör att det blir en mer rättvis jämförelse. Och vad är då mer bra med att samla lån och krediter? Jo att man får en enklare överblick på sitt lån och kan hålla reda på det. Kanske blir man till och mer motiverad att betala av lånet snabbare när man ser hur hela summan krymper för varje avbetalning? Sedan kan man få en bättre kreditvärdighet också. Det vill säga lättare att få låna pengar till en bostad och liknande. Det är kanske de två största fördelarna.


Om Samla lån och krediter

Tyvärr är det inte många som vet att man kan samla lån och krediter till ett stort lån och få en bättre ränta och där med lägre månadskostander. Så vi gör vad vi kan för att försöka få så många som möjligt att förstå det. En av dessa sätten är den här guiden. För att speciellt få människor som har många små krediter så som smslån och snabblån att även veta om att det kan vara en möjlighet.