Samla lån och krediter med bäst ränta 2020


Samla lån - Testvinnare 2021:
Listan är uppd: 2021-01-15.
1. Advisa samlingslån
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför upp till 37 samlingslån!
  • Det är helt gratis att jämföra!
Jämför samlingslån »

Samla lån bäst ränta? Samla lån och krediter med bäst ränta är så klart ett mål när man har beslutat sig för att ta tag i sin ekonomi och slå ihop lån till ett stort lån. Men hur gör man då? Jo det enkla svaret fär att hitta bäst ränta är att jämföra. För med privatlån är det så att räntan kan variera extremt mycket. Så om du tar första privatlånet du hittar så finns det en risk att du betalat onödigt mycket. Och en gissning är att du inte vill betala onödigt mycket i ränta utan istället göra något roligt för dessa pengar. Då bör du lägga ner lite tid på att jämföra. Och förhoppningsvis så lär du dig att jämföra helt själv genom att titta in den här sidan. Här försöker vi nämligen samla ALLT som har med samlingslån att göra. Vårt främsta mål är att få så många som möjligt i Sverige att samla lån och krediter och få pengar över till roligare saker än ränta.

Jämför samlingslån med låneförmedlare med bara en UC

Att använda en låneförmedlare gör att du enkelt kan jämföra med bara en UC (en kreditupplysning från företaget UC) istället för en per långivare. Det är viktigt att hålla nere antal UC för att få bra ränta och bra villkor. Många UC kan nämligen göra så du till och med inte får låna pengar. Eller får en onödigt hög ränta.

Jämför alltid den effektiva ränta på samlingslån

När du jämför samlingslån så är det precis som med alla lån viktigt att förstå vad effektiv ränta är. Det är nämligen ränta + eventuella kostnader ihopräknade. Gjord just för att jämförelsen ska bli enklare för låntagaren. Det vill säga människan som ska ta lånet. I det här fallet du som läser det här om du planerar att låna pengar för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små. Då får du nämligen en mer rättvis bild när du ska jämföra. Och du hittar den bästa ränta för just dig.