Samla lån med en låneförmedlare 2021


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Samla lån med en låneförmedlare är något som väldigt många börjat göra sista åren. I takt med att låneförmedlare blir allt större och där samlingslån är det som ansöks om via dessa tjänster så har det blivit otroligt populärt. Många har de senaste åren tagit privatlån, kreditkort och smålån i större utsteckning än man klarat av.

Jämför låneförmedlare för att samla lån och krediter 2021

Man har insett det och genom att samla lån och krediter till ett stort lån istället så kan man få en nystart. Sedan har även programmet Lyxfällan på TV3 säkert bidragit till att öka populäriteten. Där samlar dom nämligen många lån och rensar upp i folks ekonomi för att göra så dom klarar sitt liv. Det gör säkert att fler blir inspirerade och vill göra samma sak.


Innehåll i Samla lån med en låneförmedlare

  • Jämför låneförmedlare för att samla lån och krediter 2021
  • Om guiden Samla lån med en låneförmedlare

Om guiden Samla lån med en låneförmedlare

Samla lån med en låneförmedlare är en guide vi har gjort för dig som kanske inte kan så mycket om att låna pengar. Vi försöker gör det så enkelt som möjligt att förstå att man kan använda en låneförmedlare för att gratis jämföra samlingslån. Samlingslån som man kan använda för att samla sina lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många onödigt dyra lån som bara ligger och tickar ränta och andra kostnader. Helt i onödan. Om du då tar ett större lån som du sedan betalar av dina mindre och dyrare lån så du bara har ett lån och det med lägre ränta så har du direkt fått en bättre privatekonomi.