Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet är det många som eftersöker. Kanske har man inte mått så bra under några år och därför dragit på sig väldigt många olika lån av någon anledning. Då kan man behöva få en nystart och ta ett enda stor samlingslån istället för många dyra lån. Många har så många lån att det är jobbigt att få en bra överblick. Ofta så ångestframkallande att folk inte orkar göra det. Blundar för när det kommer brev till och med. Det kan vara svårt att få ett samlingslån när man dragit på sig många förfrågningar och där med har dålig och låg kreditvärdighet. Men det är tack och lov inte omöjligt.

Det går att få låna pengar även med dålig och låg kreditvärdighet. Men tyvärr till högre ränta så klart. Men det viktigaste är att du får ett lån med billigare effektiv ränta än dina lån som du ska samla ihop. Så om du söker ett lån för att samla många olika lån och det med dålig och låg kreditvärdighet så hoppas vi att lista över samlingslån som vi satt ihop kan vara till hjälp. Tanken är att du själv ska kunna jämföra där och se vilket alterantiv som passar dig. Inte lägga det i händerna på någon annan.

Genom samla lån och krediter till ett stort lån iställer för att ha många och onödigt dyra lån så kan du förbättra din ekonomi direkt. Se till att jämföra den effktiva räntan bara så du får bättre ränta och inte sämre.

Innehåll i Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet

  • Ta tag i din ekonomi genom att samla lån och krediter men låna ej mer
  • Om Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet
  • Kontakta oss angå Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet

Ta tag i din ekonomi genom att samla lån och krediter men låna ej mer

Det är viktigt att du inte passar på att låna mer pengar än du behöver när du ska samla lån och krediter för att få ordning på din ekonomi. Även om du har möjlighet att låna pengar så ska du inte göra det bara för det. Det är många som passar på att låna mer pengar när dom ändå ska ta ett samlingslån för sina tidigare lån. Men om du vill ta tag i din ekonomi och få ordning på dina skulder så ska du försöka betala av dina lån och inte ta mer lån.

Om Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet

Det finns tyvärr många i Sverige som dragit på sig mängder av lån och småkrediter och inte vet vad som ska göra. Men det finns ett sätt som till exempel Lyxfällan på TV3 nästan alltid gör har jag sett och det är satt samla lån och krediter till ett stort lån. Det gör att man ofta kan få bättre ränta och där med lägre kostnad.

Så man kan klara av att betala på lånet och lägga mycket pengar på att betala av på lånet framförallt och inte bara veta räntan och andra kostnader. Därför skapade jag Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet där jag försöker se vad olika långivare skriver om deras samlingslån på deras egna hemsidor. Är det något som skriver om att även folk med betalningsanmärkningar kan få låna pengar av dom? Sådant tar jag helt enkelt upp.


Kontakta oss angå Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet

Om det är något i guiden Samla lån med dålig och låg kreditvärdighet som är fel får du väldigt gärna tips oss om det. Du gör det under kontakta oss och där kan du välja hur det passar dig att kontakta oss. Vi har ingen form av rådgivining överhuvudtaget utan kontaktforumuläret gäller eventuella fel på sidan.