Samla ihop lån – Jämför 2022!


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-01-30.
Lendo Samla lån
  • Samlingslån: 10.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 samlingslån!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.Samla ihop lån kan göra underverk för din ekonomi. Men varför gör den det? Jo för att du kan få lägre ränta och andra kostnader om du samlar allt till ett lån istället för att ha många olika smålån. Det du måste göra är att ta reda på vad du har för ränta på dina lån just nu. Och det är den effektiva räntan du måste ta reda på. När du har det kan du sedan försöka hitta ett lån som täcker alla dessa lån och till en lägre ränta. Titta alltid in vårt stora test innan du lånar.


Innehåll i Samla ihop lån

  • Guiden Samla ihop lån – Så gör du och så jämför du samlingslån på 5 sekunder
  • Samla lån ger ofta bättre ekonomi
  • Jämför alltid innan du ska samla ihop lån

Här har vi samlat frågor och svar kring Samla ihop lån

Hur kan man spara pengar genom att låna mer pengar?

Ja det kanske låter helt idiotisk för många att man faktiskt kan få bättre ekonomi genom att låna mer pengar men det är för att min inte ska öka skulden utan samla ihop den. Så man helt enkelt får bättre ränta och bara ett enda lån istället för många små och dyra lån. Då kostar lånen mindre och det blir dessutom lättare att hålla reda på dom. Det gör att vi tror att fler betalar av sina lån och får ordning på sin ekonomi.


Samla lån ger ofta bättre ekonomi

Har man många dyra små lån och krediter så kan det göra underverk för ens ekonomi om man samlar alla till ett stort lån istället. Det finns en sak man framförallt ska jämföra och det är den effektiva ränta. För det är en ränta som är gjort för att just jämföras. Den tar med ränta + eventuella avgifter och räknar ut den till procent. Så man så enkelt som möjligt ska kunna jämföra.

Jämför alltid innan du ska samla ihop lån

Samla lån utan UC är det många av våra besökare som efterfrågat och nu har vi skapat guiden för alla som vill slå ihop lån men inte få en UC på sig. Så om du vill ta ett privatlån utan UC så kan du gå till guiden Samla lån utan UC. Den går även nå från alla undersidor via menyn längst upp på alla sidor.


Om guiden Samla ihop lån

Vi startade den här sidan eftersom vi såg att allt fler i Sverige lånade på sig onödigt dyra lån utan att jämföra. Och allt för få vet om att man faktiskt kan komma ur det genom att samla ihop lån och ha ett stort istället. Där man helt enkelt gör rätt från början och jämför för att hitta det med lägst effektiv ränta och sedan ser man till att ta en avbetalningsplan som faktiskt passar ens ekonomi också.

Kontakta oss angå Samla ihop lån

Om du hittar några fel på Samla ihop lån får du hemskt gärna säga till genom att kontakta oss här. Vi försöker hela tiden ha korrekt information men ibland smyger det sig in fel eftersom vi är människor som skriver här.