Samla dina lån 2020 – Jämför så här!


Samla lån - Testvinnare 2021:
Listan är uppd: 2021-01-15.
1. Advisa samlingslån
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför upp till 37 samlingslån!
  • Det är helt gratis att jämföra!
Jämför samlingslån »

Samla dina lån och få direkt bättre ekonomi – hur låter det? Det är faktiskt möjligt. Om du har många och dyra smålån som du dragit på dig genom att till exempel ta smslån eller använda kreditkort så kan det vara en lösning. Det viktigaste när du söker ett samlingslån är att du ser till att jämföra den effektiva räntan. Titta där det står precis det. För den räntan är nämligen gjort för att jämföras. Det som den effektiva räntan visar är lånet ränta (det banken tar i procent för att låna ut pengar till dig) och sedan även andra kostnader så som avgifter för varje faktura och liknande.

Samla dina lån smart 2020

Till exempel tar många ut en uppläggningsavgift. Då är det svårarer att jämföra lån mot lån men jämför du den effktiva räntan så får du en bättre jämförelse. Så om du ska Samla dina lån och inte vet vart du ska börja – då börjar du jämföra den effktiva räntan på samlingslån. Och kom ihåg att samlingslån är ett vanligt privatlån. Så jämför privatlån också och inte bara lån som kallas just samlingslån. Ibland kallar bankerna det för blancolån också.

Sammanfattning av Samla dina lån

Samla dina lån är guiden för dig som funderar på att samla dina lån och krediter till ett stort lån men inte riktigt vet hur det går till. Här reder vi ut hur det kan gå till och vad man bör tänka på. Vårt mål är att fler ska ta tag i sin ekonomi och göra så man har en plan för sina lån istället för att ha mängder av små och onödigt dyra smålån.

Kontakta oss angå Samla dina lån

Samla dina lån kan innehålla fel eftersom vi är människor som skriver guiderna. Därför får du väldigt gärna kontakta oss om du upptäcker något fel. Då kan vi snabbare åtgärda det felet och vi kan tillsammans hjälpa varandra att hitta så bra samlingslån som möjligt.