Samla dina lån 2023


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Samla dina lån och få direkt bättre ekonomi – hur låter det? Det är faktiskt möjligt. Om du har många och dyra smålån som du dragit på dig genom att till exempel ta smslån eller använda kreditkort så kan det vara en lösning. Det viktigaste när du söker ett samlingslån är att du ser till att jämföra den effektiva räntan. Titta där det står precis det. För den räntan är nämligen gjort för att jämföras. Det som den effektiva räntan visar är lånet ränta (det banken tar i procent för att låna ut pengar till dig) och sedan även andra kostnader så som avgifter för varje faktura och liknande.


Innehåll i Samla dina lån

  • Samla dina lån
  • Samla dina lån smart
  • Om Samla dina lån
  • Kontakta oss angå Samla dina lån

Om Samla dina lån

Samla dina lån är guiden för dig som funderar på att samla dina lån och krediter till ett stort lån men inte riktigt vet hur det går till. Här reder vi ut hur det kan gå till och vad man bör tänka på. Vårt mål är att fler ska ta tag i sin ekonomi och göra så man har en plan för sina lån istället för att ha mängder av små och onödigt dyra smålån.

Kontakta oss angå Samla dina lån

Samla dina lån kan innehålla fel eftersom vi är människor som skriver guiderna. Därför får du väldigt gärna kontakta oss om du upptäcker något fel. Då kan vi snabbare åtgärda det felet och vi kan tillsammans hjälpa varandra att hitta så bra samlingslån som möjligt.

Samla dina lån smart 2023

Till exempel tar många ut en uppläggningsavgift. Då är det svårarer att jämföra lån mot lån men jämför du den effktiva räntan så får du en bättre jämförelse. Så om du ska Samla dina lån och inte vet vart du ska börja – då börjar du jämföra den effktiva räntan på samlingslån. Och kom ihåg att samlingslån är ett vanligt privatlån. Så jämför privatlån också och inte bara lån som kallas just samlingslån. Ibland kallar bankerna det för blancolån också.