Samla alla lån


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-01-30.
Lendo Samla lån
  • Samlingslån: 10.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 samlingslån!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.Samla alla lån på ett och samma ställe kan vara ett smart drag. Det kan nämligen öka chansen att få en bättre ränta ökar. Och får du en bättre ränta så får du lägre månadskostnad. Men det viktiga är att du inte bara jämför räntan utan det så kallade effektiva räntan. Det är nämligen den som finns för att jämföra lån mot lån. Den tar med kostnaderna för lånet utöver räntan också.


Jämför effektiva ränta när du ska Samla alla lån

Så genom att jämföra den effektiva ränta på ett samlingslån så kan du se om du kan få lägre ränta än på dina lån som du vill samla. Så börja med att skriva upp alla dina nuvarande lån och vad dessa har för effketiva räntor. Sedan vet du vad du ska försöka slå genom att jämföra samlingslån. Säg att du har tre lån med effektiv ränta 15,50%, 17,08% och 25,05%. Sedan jämför du samlingslån och har möjlighet att ta ett som har effektiv ränta 9,05% – ja då kan du spara pengar genom att ta det lånet och betala av dina 3 lån. Så länge dina nuvarande lån ger dig möjlighet att betala av lån utan extra kostnad. Så titta upp om det är möjligt först. Ring eller maila dom eller hur man nu kontaktar långivarna där du har dina lån idag.

Kontakta Samla lån om Samla alla lån

Om du vill kontakta oss på Samla lån om guiden Samla alla lån här ovan så kan du göra det under Kontakta oss. Glöm inte uppge så exakt som möjligt vad saken gäller. Detta för att snabba på återkopplingen.


Om Samla alla lån

Det kan löna sig att Samla alla lån och det är precis det vi vill visa med den här guiden. Det är DOCK viktigt att verkligen jämföra den EFFEKTIVA räntan för att se så man får ett billigare lån är man hade tidigare.