Omstartslån – Jämför omstartslånet 2023!


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
  • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 samlingslån
  • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Omstartslån är ett annat namn för samlingslån och det är alltså ett lån du tar för att betala av dina onödigt dyra smålån. Det som gör att din ekonomi kan bli bättre på bara några dagar är att du kan ta ett stort lån med bättre ränta och betala av alla dina smålån. Smålån så som kreditkort, smslån och likanden. Då får du en omstart på din ekonomi – det vill säga ett omstartslån. Det är dock viktigt att du bestämmer dig för att inte låna pengar efter det så du återigen hamnar i en situation där du har onödigt dyra lån. Med ett omstartslån blir det också enklare att hålla reda på dina lån.


Innehåll i Omstartslån

  • Hitta bästa omstartslånet för just dig
  • Kontakta oss angå Omstartslån
  • Om guiden Omstartslån

Med ett omstartslån så kan du samla lån och krediter till ett stort lån med bättre ränta. Det gör att du kan få lägre månadskostnad direkt. Det viktiga är att du får lägre effektiv ränta på ditt omstartslån än dina lån som du ska samla.

Vad är ett omstartslån

Ett omstartslån är för dig som vill samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt få ner kostnaden för lånen. Du får ett stort lån att hålla reda på istället för många små. Vilket brukar underlätta bara det. Men framförallt så kan du få ner kostnaden genom att få ner den effektiva räntan. Tänk att till exempel gå från 10 aviavgifter till en. Bara där kommer du kunna spara pengar.

Hitta bästa omstartslånet för just dig genom att jämföra så mycket du kan

För att hitta det bästa omstartslånet för just dig så måste du jämföra och det mycket. För det varierar något enormt på räntorna som långivarna tar för att låna ut pengar till dig så du måste jämföra. Det är därför låneförmedlare blivit så populära eftersom många tycker det är smidigt att låta en jämförelsetjänst göra jämförelsen. Dessutom med bara en ansökan och med en UC.

Du har ett stort lån med lägre ränta istället för många smålån som blir svårare att hålla reda på. Om du är intresserad av ett lån för att starta om din ekonomi så gäller det att börja jämföra lån. Och det är alltså vanliga privatlån som fungerar som omstart. Så begränas inte ditt letande efter lån till enbart långivare som kallar det för omstartslån eller samlingslån. Det är privatlån du kan jämföra för att hitta den billigaste ränta för just dig.

Om guiden Omstartslån

Att få en omstart tycker väl förmodligen de allra felsta är något bra eller hur? Därför startade jag den här guiden som jag döpt till Omstartslån för att försöka få så många som möjligt att förstå att just omstartslån existerar. Att det finns ett lån som kan göra att man får bättre ekonomi på bara någon dag. Du får ett lån med lägre effketiv ränta än dina nuvarandra lån och betalar av sina nyvarande lån med omstartslånet. Då har du istället ett lån med lägre ränta och flera olika lån med högre ränta. Det borde väl alla veta om att det finns eller hur? Hjälp mig gärna sprida ordet.

Kontakta oss angå Omstartslån

Omstartslån är sidan för dig som vill få en omstart genom att slå ihop lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små och dyra lån. Du får lättare att hålla reda på dina skulder och därför lättare att lägga en plan för hur du ska betala av lånet. Så om du vill få en omstart på din ekonomi så kan ett samlingslån kanske vara något för dig.