Lendo samla lån – Jämför innan du jämför!


Samla lån - Testvinnare 2019:
1. Lendify samla lån
  • Belopp: 20000kr - 500.000kr
  • Ränta: 2,95% - 17,00%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Låna av andra privatpersoner!
  • Ansök på 2min och få svar direkt!
Jämför samlingslån »
2. Samla lån via Zmarta
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Jämför över 30 banker & långivare!
  • Slagit ihop lån sedan 1999!
Jämför samlingslån »

Se hela bäst i testet av samlingslån 2019 genom att klicka dig till startsidan!

Lendo Samla lån

Lendo samla lån är våran guide till låneförmedlare Lendos samlingslån. Det första du måste förstå är att Lendo är en jämförelsetjänst och lånar inte ut några pengar själva. Dom har samma ägare som till exempel Aftonbladet och Blocket. Lendo är idag en av Sverige största låneförmedlare. Så om du vill jämföra samlingslån så är det helt klart ett alternativ du bör titta på om det är något för dig.

Jämför Lendo mot andra låneförmedlare på våran startsidan

Innan du väljer en låneförmedlare som ska jämför samlingslån åt dig ska du självklart även jämföra låneförmedlarna. På våran startsida kan du enkelt se alla lån vi listar och som man kan använda för att lösa lån. Det du ska tänka på är att få lägre ränta på ditt lån du ska lösa dina övriga lån med. Så titta vad du har för effektiv ränta på dina andra lån och försök hitta ett stort lån du kan betala av dessa med som har lägre effektiv ränta. Effektiv ränta är nämligen en jämförelseränta som kom till för att man enkelt ska kunna jämföra lån mot varandra. Den räknar med avgifter för fakturor, uppläggningsavgifter och så vidare. Annars kan ett lån med låg ränta se billigare ut än ett med lite högre ränta. Men sanningen är att det med högre ränta kan vara billigare. Så jämför ALLTID effektiv ränta.


Lendo är en låneförmedlare som är populärt att samla lån hos

Dom har till och med en specialsida för att samla lån. Dock är det vanliga privatlån där också. Det är alltså ingen speciellt lån man använder för att samla lån. Inte hos Lendo heller. Det du gör där är att skicka in en ansökan och sedan jämför dom den mot fler banker. I skrivande stund över 20 banker. Lendo har samma ägare som bland annat Blocket och Aftonbladet och är en av landets största låneförmedlare av privatlån. Lendo kan slå ihop lån är både sant och inte. Lendo är en förmedlare av lån och lånar alltså inte ut en enda krona själva. Däremot kan om förmedlare jobb vidare så du akn hitta det lånet som är bäst för just dig. Och om du är nöjd med låneförmedlare Lendo så bör du köra på det helt enkelt. Sedan bör du jäven jämföra antalet banker du får jämförda så du inte går på en extra dyr faktura.

Samla lån Lendo?

Lendo är en av dem i vår topplista som annonsera hårdast om att samla lån. Kanske är det även därför Lendo ligger stadigt på topp 3 i topplistan också. Lendo är en låneförmedlare och det är alltså inte direkt hos dem som man sedan samlar lån utan man får helt enkelt förslag på banker som erbjuder bäst ränta. Den är alltså en jämförelsetjänst av lån till att samla lån. Bra va? Dem tar dessutom en kreditupplysning bara och inte en per bank som du hade fått om du själv jämförde genom att skicka in en låneansökan vill varje bank. Man vill hålla nere antalet kreditupplysning då för många kan göra att du får svårt att låna pengar i framtiden annars.


Recension av Lendo samla lån

Vi har sammanfattat våran recension av Lendo samla lån men ett betyg på 4,9 av 5 möjliga. Värt att nämna är att vi enbart tar med bra samlingslån i våran lista så samtliga har högt betyg. Kom ihåg att vi uppdaterar våran recension med jämna mellanrum. Så den alltid ska vara aktuell. Bland annat efter vilka banker som jämför just nu.

Samlingslån: Lendo
Betyg: 4,9