Låneförmedlare – Så jämför du samlingslån smart 2022!


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2022-08-06.
Samla lån och krediter via Advisa
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 samlingslån!
  • Det är helt gratis att jämföra!
Mer info »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Låneförmedlare är väldigt bra att använda sig av när man ska jämföra samlingslån. För ett samlingslån är ett helt vanligt privatlån som långivarna ibland väljer att kalla just för samlingslån. Men det är helt vanligt privatlån och det finns många låneförmedlare som jämför privatlån men inte alla kallar det för samlingslån.

Så du kan helt enkelt jämföra privatlån för att få en bredare jämförelse. Många låneförmedlare jämför lån helt gratis och du skicka in enbart en ansökan istället för en per långivare. Dessutom tas det ofta bara en UC också och det är väldigt bra för ditt kreditbetyg. Det kan nämligen gå ner om du får för många UC på dig.


Innehåll i Låneförmedlare

  • Låneförmedlare
  • Så hittar du bäst låneförmedlare för samlingslån
  • Om guiden Låneförmedlare

Om guiden Låneförmedlare

Jag skapde guide Låneförmedlare eftersom många lånförmedlare har väldigt bra jämförelse av samlingslån. Framförallt så gillar våra besökare att jämföra privatlån till att samla lån och krediter i så pass hög andel av alla lån som tas via våran sajt att vi måste ha en guide som förklara vad en låneförmedlare är och så vidare.


Så hittar du bäst låneförmedlare för samlingslån

För att hitta den bästa låneförmedlaren för samlingslån så måste du precis som med vilket lån som helst jämföra. Att jämföra är a och o för att hitta det bästa och billigaste lånet för just dig. Det viktiga att veta är att ett samlingslån är ett privatlån så du kan jämföra med vilket privatlån som helst. Så länge räntan och villkoren är bättre än lånen du ska betala av. Ta även en låneförmedlare som jämför lån gratis och där du inte förbinder dig att låna pengar bara för att du jämför. Vilket bara skumrask skulle hålla på med.