ICA Banken – Samla Lån hos ICA Banken 2022


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-01-30.
Lendo Samla lån
  • Samlingslån: 10.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 samlingslån!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.ICA Banken har ett samlingslån och det når du enklast genom topplistan här ovan. Du börjar med att klicka på att se hela topplistan. Och sedan är det bara klicka på jämföra just ICAs samlingslån om det är det du vill åt. Vilket många vill åt. Du klickar på lån om du går direkt in på deras hemsida. Sedan heter det Samla lån i menyn. Svårare än så är det inte. Sedan är det bara titta vilken ränta du skulle få.

Så vad krävs det för att få låna pengar för att samla lån och krediter hos ICA Banken i skrivande stund? Du måste minst ha fyllt 18år, ha en inkomst på minst 180 tusen/år, inte ha betalningsanmärkningar och sedan vara folkbokförd i Sverige. För att se om grundkraven är samma när du läser det här så går du bara in under Samla lån på ICA Bankens hemsida och tittar under ”Vem kan låna pengar”.

Innehåll i ICA Banken – Samla Lån

  • ICA Banken ger STOR trygghet för svenskar
  • Många har sin lön hos ICA Banken
  • Samlingslån hos ICA Banken
  • Jämför ICA Bankens samlingslån hos en låneförmedlare

Samlingslån hos ICA Banken

Samlingslån hos ICA Banken är ett privatlån precis som vart som helst Förut hade ICA Banken samma ränta för alla som fick ett lån godkänt vad vi fått höra men nu sätts räntan individuellt. Vilket alltså betyder att räntan sätts efter hur stor risk dom tycker det är att låna ut pengar till dig. Ska du samla dina lån hos ICA Banken så tar du deras privatlån som du sedan använder för att betala av dina lån. Var noga med att verkligen betala av dina lån med privatlånet så du inte använder det till konsumtion och hamnar i en ännu svårare situation.

ICA Banken ger STOR trygghet för svenskar

ICA Banken har vuxit enormt snabbt och vår gissning till det är så klart att kunderna känner en enorm trygghet till det. Sedan är det smidigt för många att dom har banken i mataffären. Speciellt om du bor på landsbyggden. Det gör att många från att ha haft ICA kort till slut väljer att även få sin lön till ICA Banken. Och sedan även sina lån och försäkringar hos ICA.

Jämför ICA Bankens samlingslån hos en låneförmedlare

Innan du tar ett lån ska du alltid jämföra och det ska du så klart även göra med ICA Bankens lån. Det finns låneförmedlare som jämför deras samlingslån i skrivande stund och du hittar några av dom i listan. Där kan du gratis jämföra privatlån och på så sätt se om ICA Banken har bäst ränta och bäst villkor för just dig. Eller om någon annan kanske har det. Sedan kanske du väljer ICA Banken framför någon annan ändå för att du känner dig mer trygg med det men då har du i alla fall jämfört och sett hur låg ränta du kan få.

Jämför ICA Bankens hos Lendo

Om du klickar på länken till Lendo här ovan så ser du att de skriver ut att dom jämför ICA Bankens privatlån. Så om du vill jämföra deras samlingslån så kan du alltså göra det hos Lendo. Genom att jämföra ICA Bankens samlingslån mot fler så kan du se vilket alternativ som är bäst för dig.

Många har sin lön hos ICA Banken

Eftersom många väljer att ha sin lön hos ICA Banken så tror vi som sagt det är en trygghet i att veta hur ICAs egna bank fungerar och det är därför så många väljer att låna pengar av dom. Dels via deras kreditkort men även med privatlån och bolån. Eller som i det här fallet ett samlingslån för att samla ihop lån och krediter till ett stort lån.


Om guiden ICA Banken – Samla Lån

ICA Banken – Samla Lån är guiden för dig som ska samla lån och krediter hos ICA Banken. Här försöker vi samla ALLT som handlar om det. Vi sorterar sedan denna data till ett bäst i test av deras samlingslån. Vi gör även en guide om hur det går till att ansöka om deras samlingslån på hemsidan.


Likande sidor som ICA Banken – Samla Lån