Hur får man bättre kreditvärdighet?


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2022-06-28.
Samla lån och krediter via Advisa
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 samlingslån!
  • Det är helt gratis att jämföra!
Samla lån »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Hur får man bättre kreditvärdighet? Ett sätt är att samla lån och krediter till ett stor lån. Genom att ha ett större lån med bättre ränta istället för många små med dyr ränta så ska man kunna få bättre kreditvärdighet. Om det sedan fungerar vet vi inte men när man läser runt på nätet så verkar samlingslån skapa bättre kreditvärdighet. Hur som helst så är det alltid bättre att ta ett samlingslån och få bättre ränta och lägre månadskostnad än att ha många små och onödigt dyra lån. Så många provar att slå ihop lån och se vad det gör med ens kreditvärdighet. Planerar du till exempel att ta ett bolån så kan det vara smart att göra detta förre. Hur längre tid innan du ska ta ett bolån desto bättre.

Så genom att samla lån och krediter så kan du alltså få bättre kreditvärdighet. Att ha ett stort privatlån med låg ränta är bättre än att ha 10 små smslån med hög ränta.

Innehåll i Hur får man bättre kreditvärdighet

  • Jämför samlingslån för att få bättre kreditvärdighet
  • Om Hur får man bättre kreditvärdighet
  • Kontakta oss om Hur får man bättre kreditvärdighet

Jämför samlingslån för att få bättre kreditvärdighet

Det är viktigt att du verkligen jämför samlingslån för att få så bra ränta och villkor som möjligt. Du vill ha så låga månadskostander som möjligt. Ska du till exempel ta ett bolån så gäller det att ha så mycket pengar kvar som bara möjligt. Och inte betala dessa helt i onödan till dyra räntor.


Kontakta oss om Hur får man bättre kreditvärdighet

Du kan enkelt kontakta oss om guiden Hur får man bättre kreditvärdighet under Kontakta Samla lån.

Om Hur får man bättre kreditvärdighet

När vi skapade en sida för Hur får man bättre kreditvärdighet så gjorde vi det för att det har med samlingslån att göra. Många vill samla lån och krediter för att få bättre kreditvärdighet inför ett kommande bolån eller så.