Hur får man bättre kreditvärdighet?


Listan över samlingslån är uppd: 2021-06-21.
Lendo Samla lån
  • Samlingslån: 10.000kr - 600.000kr
  • Ränta: 3,01% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 35 samlingslån!
  • Samma ägare som Aftonbladet!
Jämför samlingslån »
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Hur får man bättre kreditvärdighet? Ett sätt är att samla lån och krediter till ett stor lån. Genom att ha ett större lån med bättre ränta istället för många små med dyr ränta så ska man kunna få bättre kreditvärdighet. Om det sedan fungerar vet vi inte men när man läser runt på nätet så verkar samlingslån skapa bättre kreditvärdighet. Hur som helst så är det alltid bättre att ta ett samlingslån och få bättre ränta och lägre månadskostnad än att ha många små och onödigt dyra lån. Så många provar att slå ihop lån och se vad det gör med ens kreditvärdighet. Planerar du till exempel att ta ett bolån så kan det vara smart att göra detta förre. Hur längre tid innan du ska ta ett bolån desto bättre.

Jämför samlingslån för att få bättre kreditvärdighet

Det är viktigt att du verkligen jämför samlingslån för att få så bra ränta och villkor som möjligt. Du vill ha så låga månadskostander som möjligt. Ska du till exempel ta ett bolån så gäller det att ha så mycket pengar kvar som bara möjligt. Och inte betala dessa helt i onödan till dyra räntor.


Om Hur får man bättre kreditvärdighet

När vi skapade en sida för Hur får man bättre kreditvärdighet så gjorde vi det för att det har med samlingslån att göra. Många vill samla lån och krediter för att få bättre kreditvärdighet inför ett kommande bolån eller så.