Här ser du dom 3 populäraste samlingslånen denna vecka.

#Ränta:Belopp:
1.Samla lån via Lendo1,95%5000-500000krMer info »
2.Samla lån via Advisa2,95%5000-600000krMer info »
3.Samla lån hos Bank Norwegian4,99%5000-500000krMer info »

Bästa stället att samla lån

Bästa stället att samla lån? Det är exakt därför vi skapade den här sajten. För att vi tillsammans ska kunna ta reda på det. Sajten startades när våran grundare Patrik skulle samla sina dyra lån till ett stort lån istället för att ha många små och onödigt dyra lån. Det gjorde att han sparade in så mycket pengar varje månad att han undrade varför inte fler gjorde det.

Få vet vad ett samlingslån är

Men det han då märkte var att allt för många inte hade en aning om att man kunde göra så. Låna mer pengar för att få billigare lån låter ju inte troligt. Men det är så det kan funka. Du tar ett större lån med lägre ränta helt enkelt. Och med längre återbetalningstid. Och sedan kan du enkelt räkna på det i jämförelse med alla dina andra lån.

Jämför samlingslån gratis med en låneförmedlare

Låneförmedlare har snabbt blivit populärt i Sverige där Lendo varit ledande i många år. Åtminstone den mest kända skulle vi säga. Och det har gjort att många valt att samla lån och krediter till ett privatlån som har bättre ränta och villkor. Och många har sparat tusenlappar varje år för det. Och deras tjänst är helt gratis. Snacka om win-win.

Så försöker vi hitta det alltså

Det vi gör är att sammanställa data och presentera det för våra besökare. Och målet är att det ska vara så bra att man ska vilja komma tillbaka. Så vi tar ihop data som vi har och som är helt unik för att ta fram vinnare i bästa samlingslånet just nu.