AXO Finans – Samla lån via AXO Finans 2021! Jämför här!


Listan över samlingslån är uppd: 2021-04-16.
Advisa samlingslån
  • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 samlingslån!
  • Det är helt gratis att jämföra!
Jämför samlingslån »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


AXO Finans samla lån är guiden för dig som funderar på att jämföra samlingslån via låneförmedlaren Advisa. AXO Finans är en låneförmedlare där du kan slå ihop lån och på så sätt få billigare ränta och bättre villkor. Förhoppningsvis måste vi så klart lägga till. För det är det du ska leta efter åtminstone. Så om du söker efter just detta kan du läsa igenom våran sida och se om det kan hjälpa dig att hitta billigare lån och krediter för att du ska få ner din månadskostnad helt enkelt. Var noga med återbetalningstiden och den effektiva räntan. Det är det som är det viktigaste när du ska jämföra.

AXO finans samla lån


Jämför samlingslån gratis hos Advisa

Den stora fördelen med att jämföra samlingslån hos Advisa är att det är gratis. Du kan alltså skicka in en ansökan och jämföra utan att betala en enda krona för det. Det är nämligen så att dom får betalat av bankerna om du skulle välja att ta något lån. Men inte annars. Och då kanske du frågat om räntan blir högre om du tar lånet via Advisa istället för direkt hos banken och det ska det inte bli. Snarare tvärtom i så fall. För annars skulle affärsidén falla rätt platt.


Om guiden AXO Finans – Samla lån

Den här guiden som jag valt att döpa till AXO Finans – Samla lån handlar helt enkelt om just precis det. Vad AXO Finans skriver om deras samlingslån som möjliggör att samla lån och krediter via någon av deras samarbetspartners. För AXO Finans lånar inte själva ut några pengar i skrivande stund utan det är en låneförmedlare som jämför lån gratis åt dig. Betalat får dom av sina samarbetspartners och inte av dig som jämför.

Kontakta oss angå AXO Finans – Samla lån

Om du upptäcker något fel på guiden AXO Finans – Samla lån så blir vi glada om du vill tipsa oss om det. Du kan kontakta oss snabbt under Kontakta Samla lån. Där kan du välja vad som passar dig bäst.