Advisa samla lån – Bäst i test av Advisas samlingslån!


Samla lån - Testvinnare 2019:
1. Advisa samlingslån
 • Samlingslån: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför upp till 37 samlingslån!
 • Det är helt gratis att jämföra!
Jämför samlingslån »
2. 
 • Samlingslån: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 25,74%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför upp till 35 samlingslån!
 • Samma ägare som Aftonbladet!
Jämför samlingslån »
Öppna testet av alla samlingslån här »

Advisa samla lån är vårt stora bäst i test av deras samlingslån. Advisa har en egen sida just för att samla lån och krediter. Där hittar du mycket matnyttig info om vad det innebär att samla lån och där står det även hur det går till när du ska samla dina lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många dyra smålån och krediter. Vi har skrivit väldigt mycket om Advisa och på den här sidan samlar vi allt vi har skrivit om dom. Antingen med ett klick bort eller så har vi lagt det två klick bort. Så du ska kunna hitta allt så enkelt som möjligt. Advisa är en låneförmedlare och lånar alltså inte ut pengarna själva till dig utan jämför lån så du ska kunna hitta det billigare lånet för just dig.

Slå ihop lån hos Advisa

Slå ihop lån hos Advisa kan du enkelt göra. Det du gör då är att du går in via dom på våran lista här ovan där du sedan kommer direkt in till deras sida som handlar om just detta. Om du kommer direkt in på startsidan klickar du på Samla lån för att ta dig till den sidan. Så du behöver inte klicka det klicket alltså. Sedan fyller du i det beloppet du vill låna. Från 5000kr upp till 600.000kr. Och du kan välja lånetid på från 1år till 15år. Kom ihåg att chansen till lån blir större hur mindre lån du tar. Sedan kan du klicka i om du vill låna pengar utöver det men som sagt så blir chansen mindre för lån då. Efter det är det bara din personliga uppgifter som ska ner innan du kan klicka på Ansök nu – Gratis. Sedan kan du klicka på om ni ska stå fler på lånet. Det kan ge större chans till lån och även bättre villkor och ränta om du eller ni har tur.

Varför ska man vilja Advisa för att samla lån?

Stora fördelarna med att använda Advisa för att samla lån är att man får en bred jämförelse av lån som man kan använda som samlingslån. Advisa tar bara en enda UC och du behöver inte göra jobbet själv. Du skicka in en enda ansökan och sedan gör Advisa jobbet åt dig helt gratis. Så hur kan dom det då kanske du undrar? Det kan dom för att dom får betalt av banken eller långivaren som är med i jämförelsen. Det är alltså vinst för alla. Dig, Advisa och långivaren eller banken du väljer.

Advisa är inte störst men kanske bäst för just dig?

I våran jämförelse kan du enkelt se att Advisa absolut inte är störst bland låneförmedlare men dem kan ändå vara bäst för just dig. Därför bör du jämföra även Advisa när du ska se hur du kan samla lån och krediter så billigt som möjligt. Jämför effektiv ränta och villkor först och främst.