Advisa – Samla Lån via Advisa


Listan över samlingslån är hämtad från Svenska Lånenätverket och uppdaterad 2023-03-31.
Samla lån Enklare
 • Samlingslån: 5.000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför upp till 38 samlingslån
 • Hjälpt över 300.000 pers!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.Advisa Samla Lån 2022 är vårt stora bäst i test av deras samlingslån. Advisa har en egen sida just för att samla lån och krediter. Där hittar du mycket matnyttig info om vad det innebär att samla lån och där står det även hur det går till när du ska samla dina lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många dyra smålån och krediter. Vi har skrivit väldigt mycket om Advisa och på den här sidan samlar vi allt vi har skrivit om dom. Antingen med ett klick bort eller så har vi lagt det två klick bort. Så du ska kunna hitta allt så enkelt som möjligt. Advisa är en låneförmedlare och lånar alltså inte ut pengarna själva till dig utan jämför lån så du ska kunna hitta det billigare lånet för just dig.

Jämför Advisas samlingslån:

Samla lån och krediter via Advisa
 • Samlingslån: 5000kr – 600.000kr
 • Ränta: 2,95% – 26,05%
 • Löptid: 1år – 20år
 • Jämför upp till 36 samlingslån!
 • Det är helt gratis att jämföra!
Jämför samlingslån »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Hos Advisa kan du alltså jämföra samlingslån helt gratis och se vad det skulle kosta dig att samla lån och krediter med hjälp av deras jämförelsetjänst.

Innehåll i Advisa – Samla Lån via Advisa

 • Samlade frågor och svar om Advisas samlingslån
 • Jämför Advisa med andra låneförmedlare
 • Advisa är inte störst men kanske bäst för just dig?
 • Slå ihop lån hos Advisa
 • Kontaka oss angå Advisa Samla Lån 2021

Slå ihop lån hos Advisa

Slå ihop lån hos Advisa kan du enkelt göra. Det du gör då är att du går in via dom på våran lista här ovan där du sedan kommer direkt in till deras sida som handlar om just detta. Om du kommer direkt in på startsidan klickar du på Samla lån för att ta dig till den sidan. Så du behöver inte klicka det klicket alltså. Sedan fyller du i det beloppet du vill låna. Från 5000kr upp till 600.000kr. Och du kan välja lånetid på från 1år till 15år. Kom ihåg att chansen till lån blir större hur mindre lån du tar. Sedan kan du klicka i om du vill låna pengar utöver det men som sagt så blir chansen mindre för lån då. Efter det är det bara din personliga uppgifter som ska ner innan du kan klicka på Ansök nu – Gratis. Sedan kan du klicka på om ni ska stå fler på lånet. Det kan ge större chans till lån och även bättre villkor och ränta om du eller ni har tur.

Jämför Advisa med andra låneförmedlare

Advisa jämför som sagt lån åt dig helt gratis men det går faktiskt att jämföra låneförmedlare också och det är viktigt att du göra det. Är Advisa den bästa låneförmedlaren för dig till exempel? Se till att ta reda på hur många lån dom jämför åt dig och vilka det är. Sedan jämför du det med andra låneförmedlare. Till exempel genom vårt bäst i test som du hittar på startsidan.

Advisa är inte störst men kanske bäst för just dig?

I våran jämförelse kan du enkelt se att Advisa absolut inte är störst bland låneförmedlare men dem kan ändå vara bäst för just dig. Därför bör du jämföra även Advisa när du ska se hur du kan samla lån och krediter så billigt som möjligt. Jämför effektiv ränta och villkor först och främst.

Jämför samlingslån gratis hos Advisa

Den stora fördelen med att jämföra samlingslån hos Advisa är att det är gratis. Du kan alltså skicka in en ansökan och jämföra utan att betala en enda krona för det. Det är nämligen så att dom får betalat av bankerna om du skulle välja att ta något lån. Men inte annars. Och då kanske du frågat om räntan blir högre om du tar lånet via Advisa istället för direkt hos banken och det ska det inte bli. Snarare tvärtom i så fall. För annars skulle affärsidén falla rätt platt.


Samlade frågor och svar om Advisas samlingslån:

Det finns många vanliga frågor om Advisas samlingslån och här har vi samlar några av dessa. Vi fyller även på löpande med nya frågor och svar:

Varför ska man vilja Advisa för att samla lån?

Svar: Stora fördelarna med att använda Advisa för att samla lån är att man får en bred jämförelse av lån som man kan använda som samlingslån. Advisa tar bara en enda UC och du behöver inte göra jobbet själv. Du skicka in en enda ansökan och sedan gör Advisa jobbet åt dig helt gratis. Så hur kan dom det då kanske du undrar? Det kan dom för att dom får betalt av banken eller långivaren som är med i jämförelsen. Det är alltså vinst för alla. Dig, Advisa och långivaren eller banken du väljer.


Om guiden Advisa – Samla Lån

Jag satt ihop guiden Advisa – Samla Lån när jag insåg hur många av våra besökare som väljer att jämföra samlingslån via dem.

Kontakta oss angå Advisa Samla Lån

Vi har en sida för alla som vi kontakta oss ang Advisa Samla Lån 2021 och den hittar du under Kontakta oss. Vi ger inga råd utan sidan finns bara för våra besökare som vill komma med tips på förbättringar eller som hittat något faktafel vi ska ändra.